Kultura Zenica

VIDEO+FOTO: Šta nas sve očekuje na kulturnoj manifestaciji “Zeničko proljeće 2024”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: “Zeničko proljeće 2024” 27 sjajnih kulturnih sadržaja- U Bosanskom narodnom pozorištu Zenica održana je press konferencija povodom ovogodišnje međunarodne kulturne manifestacije “Zeničko proljeće” koja je na programu od 12. aprila do 1. maja 2024. godine.

Prisutnima su se u ime organizatora obratili Zijad Imamović, Ahmo Muharemović, Miroslav Šetka i Miroljub Mijatović, kao i jedan od učesnika manifestacije Mladen Pikulić.

Sam program manifestacije ove godine čini 27 događaja.

Zeničko proljeće počinje 12. aprila izložbom fotografija “Watarland” Miroslava Pikulića u BNP Zenica. Istog dana u BNP Zenica zakazan je i koncert Kamernog simfonijskog orkestra u 19:30h.

Cijeli program možete pogledati u nastavku:

Cilj “Zeničkog proljeća” prema riječima organizatora je pored kvalitetnog kulturnog sadržaja da ponude i priliku domaćim kulturnim radnicima i umjetnicima da prezentiraju publici svoj rad i da im omoguće nastupe. Promocija lokalnog uz kvalitet koji sasvim sigurno sadrže umjetnici u našem gradu je najveće bogatstvo ove manifestacije.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno