Zenica

VIDEO+FOTO: Snažno nevrijeme pogodilo Zenicu, otežan saobraćaj, velike materijalne štete

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Snažno nevrijeme pogodilo Zenicu, otežan saobraćaj, velike materijalne štete- Zenicu je oko 15:10h pogodilo snažno nevrijeme praćeno snažnim vjetrom i na pojedinim lokalitetima ledom. U samom gradu na nekoliko lokacija došlo je do materijalne štete uzrokovane jakim udarima vjetra.

Snažni vjetar je u gradu obarao stabla koja su prouzrokovala materijalni štetu ili su blokirala/otežala saobraćaj.

Iz Operativnog centra MUP ZDK kažu da su usljed velike količine padavina poplavljene saobraćajnice i da se saobraćaj odvija otežano, a oštećena je cesta Topčić Polje – Smajići.

“Imamo informacije da je zatvoren podvožnjak kod Nemile i da je došlo do oštećenja ceste u Topčić Polju kod hidrocentrale. Zatvoren je saobraćaj prema Bistričaku i Smajićima”, kazali su iz MUP ZDK.

Također, saobraćaj u Travničkoj ulici i na GGM je u jednom dijelu obustavljen, dok se saobraćaj na Bulevaru odvija otežano.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno