Politika Zenica

VIDEO+FOTO: Sjećanje na Husejina Smajlovića “Foto i video izložba o vizionaru novog lica Zenice”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Sjećanje na Husejina Smajlovića “Foto i video izložba o vizionaru novog lica Zenice”- U prostoru zeničke Sinagoge upriličena je izložba povodom obilježavanja sedam godina od smrti bivšeg gradonačelnika Zenice, Husejina Smajlovića.

Organizatori ove izložbe su prijatelji i bivši saradnici gradonačelnika Smajlovića koji su tokom njegovog života pomagali u realizaciji projekata koje je Husejin Smajlović ostavio iza sebe.

Prema riječima organizatora izložba će biti otvorena do 24. maja u vremenu od 12h do 17h.

O Husejinu Smajloviću i sedam godina nakon smrti, prema riječima saradnika, najviše govore njegova djela i to što je Zenici dao neko novo lice i priliku da postane važan grad na sceni Bosne i Hercegovine.

U ovoj izložbi je izložen samo mali broj događaja i projekata koje je upriličio rahmetli Husejin Smajlović, a njegov rad i djelo možemo vidjeti svuda oko nas, istakli su prijatelji gradonačelnika Smajlovića.

 Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno