Zabava

VIDEO+FOTO: Sergej Ćetković u BNP-u – noć predivnih emocija i sjajne pjesme

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Sergej Ćetković u BNP-u – noć predivnih emocija i sjajne pjesme – Crnogorski pjevač Sergej Ćetković  je u prepunoj Velikoj sali Bosanskog narodnog pozorišta u Zenici (BNP) održao pretposljednji koncert u sklopu svoje bh. turneje. Pokazalo se, sjajan zabavljač baš koliko i pjevač, zeničkoj publici je po drugi put priredio nezaboravnu noć izvođenjem svojih najvećih 25 hitova, među kojima su balade “Pogledi u tami”, “Pola moga svijeta”, “Ako te nije pronašla ljubav”….

Foto gornja galerija: Jasmin Blicko Hadžić

Nastup, kao što to mnogi nisu očekivali od Sergeja, bio je prepun interakcije s publikom, koju je ovaj podgoričanin “natjerao” da ga “zamijene” u određenim numerama, ali se i šalio, pričao, silazio u publiku, što je učinilo da više od 130 minuta koncerta prođe “kao u sekundi”. Za sjajnu organizaciju se i ovaj put pobrinula agencija Zeus, koja prati ovog, ali i druge poznate regionalne zvijezde na turnejama u BiH.

Prije večerašnjeg nastupa, Sergej je pjevao u Brčkom, Sarajevu i Mostaru, a u ponedjeljak uvečer će to učiniti u Travniku.

Sergej Ćetković je svoju muzičku karijeru započeo 1998. godine, snimio je šest studijskih albuma i tri kompilacije najvećih hitova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno