Politika

VIDEO+FOTO: SDA svečanom sjednicom Glavnog odbora u Zenici obilježila 34 godine od osnivanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svečana sjednica Glavnog odbora Stranke demokratske akcije (SDA) održana je danas u Zenici povodom obilježavanja 34. godišnjice postojanja te stranke.

Tom prilikom u Zenici su sjednici prisustvovali osim članova Glavnog odbora i drugi visoki zvaničnici ove stranke koji su se prisjetili na ovoj svečanoj sjednici osnivanja stranke, puta koji su prešli do sada i kakvi izazovi u budućnosti čekaju i stranku i državu Bosnu i Hercegovinu.

Osim svečanosti, predsjednik stranke Bakir Izetbegović je održao press konferenciju na kojoj je govorio o političkim aktuelnostima i problemima.

VIDEO: Izetbegović u Zenici o Rezoluciji, aktuelnoj političkoj situaciji, budućnosti…

Na svečanoj sjednici predstavnici SDA su najavili da će nastaviti borbu za državu i narod, te da ih u narednom periodu očekuje dosta posla, kako zbog pripreme za lokalne izbore, tako i zbog trenutne situacije u državi.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno