Zenica

VIDEO+FOTO: Sastanak sa Gradonačelnikom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Sastanak sa Gradonačelnikom – Fondacija za razvoj i demokratiju organizovala je danas javnu debatu “Sastanak sa Gradonačelnikom”, koja je održana u velikoj sali Gradskog vijeća.

Jedna od tema javne debate bila je “Učestvovanje građana u planiranju i kreiranju gradskog budžeta”, obzirom da gradska uprava Zenica već treću godinu izrađuje brošuru “Budžet za građane” (BzaG) čija je svrha da građani i javnost bolje razumiju planove gradske vlasti za prikupljanje i trošenje javnog novca.

Mjesne zajednice imaju važnu ulogu u funkcionisanju Grada. Cilj je unaprijediti i olakšati život stanovništva na području cijelog Grada, cijeni gradonačelnik Fuad Kasumović, koji je govoreći predstavnicima MZ u sali najavio da će od septembra pokrenuti proces biranja novih rukovodstava mjesnih zajednica. Pogledajte video klikom na sliku:

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno