Zenica

VIDEO+FOTO: Saša Kovačević posjetio Dom porodicu u Zenici, mališani ga srdačno dočekali

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Saša Kovačević jučer je zajedno s Collapse bandom i Emelinom Fetićem nakon održane pres-konferencije povodom koncerta ”Noć ljubavi”, koji će se održati 10. februara u zeničkoj ”Areni”, posjetio JU “Dom-porodica” u Zenici gdje borave djeca bez roditeljskog staranja.

Djeca su oduševljeno dočekala goste koji nisu prvi put u njihovoj posjeti.

Veliko je iznenađenje, nama je drago da je Saša Kovačević ponovo u našoj ustanovi. On je prijatelj koji se uvijek vraća. Podijelili smo mnoštvo zagrljaja. Djeca su puna ljubavi, ovo je za njih poseban dan. Koristim priliku da se zahvalim Saši i kompletnoj ekipi na dolasku, a mi se radujemo da će djeca biti 10. februara na koncertu – rekao je direktor JU ”Dom- porodica“ Halil Arnaut.

Ovom prilikom Saša s Collapse bandom i Emelinom Fetićem djeci je podijelio ulaznice za koncert, a sigurno najljepši poklon koji su mogli dati djeci su iskreni zagrljaji. Saša je poznat kao neko ko voli djecu i kad god dođe u Zenicu, jedna od adresa na koju ide obavezno jeste upravo JU “Dom-porodica”.

Zaista, i da nije koncerta, da me nekako put naveo u Zenicu, ja bih došao i bio s ovim divnim mališanima. Tako da mi je drago što se opet družim s njima. I za mene je najljepše vidjeti dječiji osmijeh, nešto na što niko nije imun. To je najčistija emocija, to se ne može sakriti. Djeca su iskrena i otvorena. Najljepši mi je poklon da oni budu na koncertu – rekao je Saša nakon posjete JU “Dom-porodica”.

Osim ekipe koja će održati koncert 10. februara, tu je bila i Sašina najveća podrška i pratnja, djevojka Zorana.

(A.Arifović- HAYAT)

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno