Zenica

VIDEO+FOTO: Sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja Zenica 2017.

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja Zenica 2017. – U holu Prve zeničke gimnazije jutros je svečano otvoren Sajam minerala, kristala, dragog i poludragog kamenja, kojeg će Zeničani i gosti moći obići danas (subota) i sutra (nedjelja).  Ovo je prvi ovakav Sajam u organizaciji entuzijasta u ovoj oblasti, Muamera Islamovića Mummija i Ibrahima Emića Kolekcionara 52.

-Povratak prirodi i bogatim nalazištima kristala tu u našoj okolini, prevashodno je naš cilj, da mladi organizovano i uz svesrdnu pomoć svojih profesora izađu na teren i da se upoznaju na praktičan način šta je kristal i kakva je njegova uloga u našem životu, rekao nam je Islamović.

-Kojeg god oblika i boje bili, energetska struktura kristala im omogućava da upijaju, pohranjuju ili emituju energiju na skali elektromagnetnih talasa. Svaki kristal stalno vibrira na svojoj jedinstvenoj frekvenciji izazivajući vibracije kod čovjeka. Nadamo se da će ovo podstaknuti učenike, nastavnike, građanstvo, da posjete ovu izložbu i dadnu svoj doprinos, istakao je Emić.

Na izložbi je prisutno dvadesetak izlagača iz ZDK i SBK. Izložba je u subotu otvorena do 17, a u nedjelju od 10 do 15 sati. Zenicablog vam donosi video zapis i galeriju fotografija sa sajma.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno