Naše

Video+foto: Prva pomoć u Nemilu za Vejzoviće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Stigla prva pomoć u Nemilu za Vejzoviće  – Naša sugrađanka Aldijana Alispahić vidjela je prije nekoliko dana video koji smo objavili o porodici Vejzović. nije sjedala skršetnih ruku, nego je prionula i pripremila akciju, a potom posjetila porodicu Vejzović koja živi u jako teškim uslovima..

-Nemaju čak ni vodu u kući.. kao organizator ove donacije uspjela sam sa ženama i djevojkama iz Zenice i ostalih gradova da prikupimo nešto novca, hrane, higijenskih potrepština, pelena za ovu porodicu.. Njihovi uslovi za život su jako teški, nemaju od čega živjeti, kuća je u katastrofalnom stanju…Fatima je bolesna, stalno ide doktorima.. imaju djevojčicu od dvije godine kojoj su umjesto pelena stavljale kese i krpe, jer nisu imale sta drugo.. Nadam se da će svi ljudi pogledati ovo i pomoći im na bilo koji način, napisala nam je Aldijana, koju možete kontaktirati na ovom FB linku. .. Pogledajte fotografije i VIDEO!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno