Naše

VIDEO+FOTO: Problem ni-je riješen – pacovi i dalje opsjedaju Lamelu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Problem ni-je riješen – pacovi i dalje opsjedaju Lamelu – Nedavno smo objavili informaciju da je riješen problem otpada putem gradnje podzemnih kontejnera kod zgrade Lamela. To je stvarno i učinjeno, Alba koja je bila i zadužena za postavljanje je to i uradila i obavijestila javnost da su kontejneri u funkciji od 16. oktobra.

Međutim ono što se još uvijek nije riješilo su stari kontejneri koji se nalaze u zgradi Lamela, neko je crnim flomasterom-markerom napisao da više nisu u funkciji, ali to nije spriječilo da se otpad tu i dalje odlaže, piše nam sugrađanin Deni Kapetanović Bijedić, koji nam je i poslao snimak.

Ovo je snimak od večeri 14.  novembra koji dokazuje da su pacovi, otpad i problemi i dalje prisutni u u starim odlagalištima koji se nalaze u sklopu zgrade Lamela.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno