Zenica

VIDEO+FOTO: Prijem za najbolje maturante Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U velikoj sali Grada Zenica danas je upriličen tradicionalni prijem za najbolje maturante srednjih škola Grada Zenice.

Maturanti su tokom svoga školovanja pokazali izvanredan trud, upornost i predanost u sticanju znanja i ostvarivanju vrhunskih rezultata.

U ovoj generaciji 133 maturanata iz deset zeničkih srednjih škola  je tokom svog školovanja sve razrede završilo sa odličnim uspjehom,

“Ovaj prijem je prilika da zajedno proslavimo uspjeh i dostignuća naših mladih sugrađana te da ih podržimo u njihovim budućim nastojanjima” naveo je gradonačelnik Zenice, Fuad Kasumović.

Gradonačelnik Kasumović je svim maturantima poželio mnogo sreće u budućnosti i da šta god budu radili u svom životu budu najbolji. Ovom prilikom Gradska uprava je svakom maturantu uručila knjigu “Ljetopis” od Mula Mustafe Bašeskije i 100 KM kao nagradu za njihov trud tokom srednjoškolskog školovanja.

Iako se naša domovina već godinama suočava sa velikim odlaskom mladih, veliki broj maturanata razmišlja o studiranju i ostanku u Zenici ili Bosni i Hercegovini.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno