Biznis

VIDEO+FOTO: Predstavljamo – Novi moderniji način stanovanja, Residence Zenica!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Predstavljamo – Residence stanovi – novi stambeni objekat u Crkvicama Novi moderniji način stanovanja u Zenici, stanovi sa terasama ili lođom, na mansardi sa velikim terasama i panoramskim pogledom, ostavama, podzemnom garažom

Novi moderniji način stanovanja, Residence Zenica! U potrazi ste za idealnim dvosobnim stanom sa prelijepom terasom na prvom ili na petom spratu sa panoramnim pogledom? Ne brinite, napravili ste prvi korak do ispunjenja Vaših snova! Dobro nam došli!

Stambeno poslovni objekat se nalazi u zeničkom naselju Crkvice ukupne površine 5.224m2.Lociran je uz Babinu rijeku duž koje se proteže šetnica sa jedne strane i miran dio stambenih zgrada i prostora za rekreaciju sa druge strane.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaju za vođenje ugodnog i mirnog života u što spada prostor za rekreaciju, sport, dječija igrališta, škola, šetnica, bazeni, dnevno snabdijevanje i sl.

Ukupan broj stambenih jedinica je 56 sa kvadraturama od 25m2 – 85m2  sa odličnim odnosom kvadrature i  iskorištenosti prostora. Residence je opremljen i  velikom podzemnog garažom sa ulaznom rampom i sigurnosnim vratima te sa stanarskim ostavama.

Svi stanovi će imati imati termičku izolaciju od 15 cm, kvalitetnu PVC stolariju sa višekomornim sistemom profila, sa izolacionim staklima punjenih argonom, što objekat svrstava u visoki energetski razred. Svaki stan ima terasu ili lođu, a poseban akcenat stavljamo na stanove na mansardi sa velikim terasama i panoramnim pogledom.

Želite pametno da investirate Vaš teško zarađeni novac? Pozovite naše prodajne agente i uvjerite se u sve pogodnosti i prednosti novogradnje Residence Zenica.

Više informacija možete dobiti i na našoj novoj prodajnoj web straniciwww.almystan.ba

Mob: +387 61 188 149

Tel: +387 32 446 073

www.almystan.ba

[email protected]

www.facebook.com/ResidenceZenica

Zašto Residence?

Residence se nalazi u naselju Crkvice u Zenici.

U neposrednoj blizini se nalaze svi potrebni sadržaju za vođenje ugodnog i mirnog života u što spada prostor za rekreaciju, sport, dječija igrališta, škola, šetnica, bazeni, dnevno snabdijevanje i sl.

Objekat je projektovan prema potrebama tržišta, tako da se stambeni prostor sastoji od stanova različitih kvadratura, sa dobrim odnosom kvadrature i iskorištenosti prostora. U suterenu se nalaze prostori namijenjeni za parkiranje osobnih vozila i stanarske ostave.

Svi stanovi imaju terase ili lođe, velike staklene otvore i adekvatno iskorištenu orjentaciju te se svrstavaju pod energetski efikasne.

Rezervacija stana – Svaki potencijalni kupac stana može izvršiti rezervaciju nekretnine uplatom 30% vrijednosti stana a ostatak sredstava završetkom gradnje objekta odnosno prije useljenju. Investitori ne vrše finansiranje potencijalnih kupaca, kreditiranje se vrši isključivo preko banke. Za više informacija pozovite +387 (0) 61 188 149.

http://almystan.ba/residence/



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno