Nesreće

VIDEO+FOTO: Požar u Babinoj rijeci, vatrogasci brzo stavili pod kontrolu požar u potkrovlju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Požar u Babinoj rijeci, vatrogasci brzo stavili pod kontrolu požar u potkrovlju – Kako saznaje Zenicablog, iza 20 sati je izbio požar u potkrovlju zgrade u Babinoj rijeci, u ulici Prve zeničke brigade na broju 9c. Prema informacija iz MUP-a u požaru koji je gašen više od pola sata, prije nego je lokalizovan, nije bilo žrtva ili povrijeđenih. U 21.45 smo obavješteni da i dalje traje gašenje manjih lokacija na kojima se vidi dim ili vatra..

UPDATE: Oko 21 sat je požar stavljen pod kontrolom, ali su primjetne velike količine dima. još nema informacija o eventualno stradalim. U gašenju su, osim vatrogasaca, pomogli i stanari koji su gasili vatru do dolaska ekipe vatrogasaca, te više pripadnika policije.

Prema nezvaničnim saznanjima, požar je izbio u stanu na 6.spratu, čiji vlasnik je prvo pokušao sam da ugasi požar, prije nego se on proširio, kada je odlučio da zove pomoć.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno