Nogomet

VIDEO+FOTO: Poslušajte kako je Bilino dočekalo Ronalda, navijač BiH pokušao ući na teren, stadion ispunjen do posljednjeg mjesta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zenička publika je aplauzima pozdravila izlazak na teren Cristiana Ronalda kao i kompletne reprezentacije Portugala, a on im je uzvratio na isti način.

Ronaldo se tako nakon 12 godina sa svojim Portugalom vratio u Zenicu gdje će ponovo igrati pred ovom publikom.

Nakon izlaska na teren, jedan navijač Bosne i Hercegovine je preskočio ogradu u želji da dođe od legendarnog Portugalca, no u toj namjeri su ga zaustavili pripadnici obezbjeđenja.

Podsjetimo, isto je pokušala i jedna djevojka ispred hotela Zenica, no tada je policija tada pravovremeno reagovala i spriječila kontakt.

Stadion Bilino polje je ispunjen do posljednjeg mjesta i svi navijači nogometne reprezentacije BiH sa nestrpljenjem očekuju utakmicu protiv Portugala.

Naši navijači su već prije nekoliko dana pokupovali sve ulaznice za večerašnji spektakl u Zenici i nema sumnje da će biti od koristi našoj nogometnoj reprezentaciji.

Tribine stadiona u Zenici su ispunjene do posljednjeg mjesta, navijači su već na svojim mjestima i jedva čekaju početak susreta.

Utakmica Bosna i Hercegovina – Portugal počinje u 20:45 sati uz direktan prijenos na BHT. (Klix)



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno