Ostali sportovi

Video+foto: pogledajte potez Almedina Čička (TKD Start) i nokaut protivnika u Ljubljani

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: pogledajte potez Almedina Čička (TKD Start) i nokaut protivnika u Ljubljani-  Taekwondo klub START je učestvovao na Internacionalnom takmičenju u Ljubljani, R.Slovenija Gaiana Ljubljana Trophy 2016 sa svojih pet takmičara.

U nevjerovatno jakoj konkurenciji od 340 takmičara iz 7 država i 34 kluba TKD klub START je ostvario zapažene rezultate. Ostvareni rezultat je dvije bronzane medalje, dvije srebrene medalje i jedna zlatna medalja.

Najbolji plasman i zlatnu medalju je ostvario mlađi kadet Mirza Duranović ( dvije borbe), a naš trener Almedin Čičak će ostati u sjećanju svim takmičarima po nevjerovatnom nokautu svog protivnika u polufinalnoj borbi.

Pogledajte video ove borbe:

Taekwondo klub START nastavlja sa svojim šampionskim aktivnostima i treninzima Robnoj kući Bosna na prvom spratu, a glavni događaj za ovaj klub će biti organizacija Internacionalnog takmičenja Zenica Open 2016 na kojem se očekuje preko 300 takmičara iz 6 zemalja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno