Zabava

VIDEO+FOTO: pogledajte početak DFF-a 2017. u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO-FOTO: pogledajte početak DFF-a 2017. u Zenici – Danas smo za vas bili na početku Dječijeg Film Festivala, najveće ovakve manifestacije u BIH. Pogledajte kako su izgledali prvi sati DFF-a 2017. u Zenici. video je za Family centar Ekran pripremila produkcija Dron.ba.

Ovog divnog okotobarskog ponedjeljka, otvoren je četvrti po redu Dječiji film festival. U narednih sedam dana posjetitelje Multiplexa Ekran u Zenici očekuje mnoštvo zabave, razonode, radosti i čitav spektar najboljih filmova za najmlađe. SVI STE DOBRO DOŠLI.

Dođite da se igramo i družimo sa vašim omiljenim Malcima, Mašom i Medom, Garfildom i ostalim likovima iz crtića. Prvi dan festival je posjetilo preko 500 učenika osnovnih škola, nastavnika i roditelja koji su uživali u flimovima kao što su: Pjevajmo 3D, Ljepotica i zvijer 3D, Štrumpfovi: Skriveno selo 3D, Grozan ja 3D, Spider Man: Povratak kući 3D, Pat i Mat, Mali traktor Fergi, Čudovištance Moli, Ričard Roda, Crveni pas prava plava kao i u mnogobrojnim igricama poput Memory, Slagalice i naravno naše dobro poznate face painting radionice koje oduševljavaju iz godine u godinu. Ne smijemo zaboraviti ni plesne zabave sa najboljim plesačima iz plesnog kluba STARS.

Sutrašnji dan će biti još bolji zato slobodno nam se pridružite i u utorak da se igramo, pjevamo i gledamo filmove:

10:00 MALI TRAKTOR FERGI
11:00 ČOVJEČULJAK
12:00 GROZAN JA 3D
12:30 PJEVAMO 3D
13:30 SA VRHA SVIJETA
14:30 ŠTRUMPFOVI: SKRIVENO SELO 3D
15:00 SPIDER MAN: POVRATAK KUĆI 3D
16:00 PTICE SELICE

Vaš DFF tim.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno