Biznis

VIDEO+FOTO: Pogledajte kako će izgledati nova zgrada na Talića Brdu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Pogledajte kako će izgledati nova zgrada na Talića Brdu – Prema grafičkoj prezentaciji, objavljenoj na Youtube, na lokaciji Talića Brdo, na mjestu ruševne i devastirane dvospratnice koja je danas srušena, u narednim mjesecima će nicati novi stambeno poslovni objekat sa 1.450 kvadrata višenamjenskog poslovnog prostora i 40 stambenih jedinica.

Podsjećamo, radi se o objektu koji je mjesecima napušten, a koristili su ga u posljednje vrijeme najčešće beskućnici i narkomani. Ranije, Zeničani ga se sjećaju po “Zoo – hobby”, vjerovatno prvoj radnji zoo-opreme i sitnih životinja u našem gradu.

foto: I. Sačak / A. Abazović, video: Youtube

Za projekat buduće zgrade je prema informacijama lokalnih medija zadužen projektni biro Domus Design d.o.o. Pogledajte dvije video/grafičke prezentacije kako će izgledati budući stambeno-poslovni objekat na Talića Brdu u Zenici.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno