Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: Pogledajte izlazak bh. olimpijaca u Tokiju, zastavu nosili Larisa Cerić i Amel Tuka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Olimpijske igre u Tokiju danas su otvorene svečanom ceremonijom koja će trajati nekoliko sati, a svijetu se predstavila i delegacija BiH. Našu zemlju će na OI u Tokiju predstavljati sedmero sportista, Larisa Cerić (džudo), Lana Pudar (plivanje), Emir Muratović (plivanje), Amel Tuka (atletika), Mesud Pezer (atletika), Nedžad Husić (taekwondo) i Tatjana Đekanović (streljaštvo). Našu zastavu su na ceremoniji otvaranja OI u Tokiju nosili naši olimpijci, džudistkinja Larisa Cerić i atletičar Amel Tuka.

Kao što je poznato, OI u Tokiju se održavaju od 23. jula do 8. augusta, a sportisti će se takmičiti u 33 discipline. Na programu je 339 događaja na ukupno 42 borilišta. Već je poznato kada svoje nastupe imaju bh. olimpijci, a najzanimljivija takmičenja sa OI u Tokiju bit će moguće gledati u programu BHT1.

Pogledajte video izlaska naših sportaša. Video BHRT, foto: screenshoots



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno