Zenica

VIDEO+FOTO: Pogledajte film o 40 godina Mašinskog fakulteta UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Pogledajte film o 40 godina Mašinskog fakulteta UNZE – Mašinski fakultet zeničkog Univerziteta prigodnim programom danas je obilježio četiri decenije svog postojanja i uspješnog rada. Na svečanoj akademiji, uz članove zeničke akademske zajednice, okupili su se i brojni privrednici i zvaničnici Grada i Kantona.

– Svi do sad postignuti rezultati ovog fakulteta, a njih je zaista mnogo, rezultat su ukupnog rada svih dosadašnjih i sadašnjih članova ovog kolektiva, ali i sistemskog rada i saradnje sa privredom, nadležnim ministarstvima, te ostalim ustanovama sa kojima sarađujemo, a školovanje mladih kadrova za potrebe privrede, naučno istraživački rad i saradnja sa privredom, naša su osnovna tri zadatka, na kojima ćemo i ubuduće, nadamo se uspješno, djelovati, – istakao je ovom prilikom profesor doktor Fuad Hadžikadunić, dekan Mašinskog fakulteta u Zenici.

Pogledajte izjave dekana Hadžikadunića i rektora UNZE Damira Kukića.

Ovom prilikom prikazana je videomonografija rada Mašinskog fakulteta, a zaslužnim pojedincima uručene su i zahvalnice. Video je priredila produkcija Dron.ba, a premijerno je prikazujemo na Zenicablogu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno