Zenica

VIDEO+FOTO: Počeo Novogodišnji program u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U centru Zenice večeras oko 20 sati počeo je novogodišnji program, a nekoliko hiljada građana već se nalazi na glavnom trgu gdje će oko 23 sata nastupiti Marija Šerifović.

Posjetioci iz cijele Bosne i Hercegovine večeras su stigli u Zenicu kako bi prisustvovali dočeku Nove godine, jednog od najboljih u regiji, s obzirom da će sve prisutne u 2024. godinu, za samo nekoliko sati uvesti regionalna zvijezda Marija Šerifović.

Na trgu u centru Zenice, gdje je već od jučer obustavljen saobraćaj, prisutne će od 20 sati pa do početka muzičkog spektakla Marije Šerifović zabavljati zenički umjetnik Hanad Džehverović te plesni studij.

U centru Zenice večeras se očekuje više od 50.000 posjetilaca koji će uglas pjevati i u ponoć ispratiti 2023. godinu za kada je najavljen i spektakularni vatromet.

Ovo će biti ujedno i prvi koncert Marije Šerifović od kako je objavila novi album Dolazi ljubav, a danas u poslijepodnevnim satima je stigla u Hotel Zenica gdje se zahvalila svima na dobrodošlici i najavila spektakl.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno