Naše

VIDEO+FOTO: Panorama našeg grada je (opet) crvenkasto-siva, dok su inspekcije u “dubokom ljetnom snu”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš sugrađanin M.O. poslao nam je video i fotografije koje je napravio proteklih dana sa “panoramom” Zenice. Iz nadležnih institucija nema reakcije, niti se oglasio iko od “potencijalnih” zagađivača, prije svega najveći proizvodni pogon u gradu, AMZ. Zanimljivo je da se proteklih mjeseci mogu na prste jedne ruke nabrojati dani kad je Gradski displej radio, te prikazivao zagađenje, mada i sama brojka na displeju je slaba “utjeha” onima koji udišu produkte “vidljive u zraku”.

-Naši su im, nažalost, dopustili ovo. Vi kao nestranački obojen medij, u službi građana, trebate ponovno animirati narod, građane i publicirati ova dešavanja. Svi znamo ko je nadležnost, a nadležni ćute na ovaj bezobrazluk. Svi ćute, što je žalosno, obzirom na učestala respiratorna oboljenja naše dječice i poraznu statistiku posljednjih godina, piše nam ovaj sugrađanin.

Sjeća li se iko više kad se zadnji put oglasila, bilo kojim povodom, nadležna federalna inspekcija?

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno