Info

VIDEO+FOTO: O INZ-u na FACE TV, pogledajte i karikaturu za kampanju Gdje drugi vide slabost, mi vidimo hrabrost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: O INZ-u na FACE TV, pogledajte i karikaturu za kampanju Gdje drugi vide slabost, mi vidimo hrabrost – Direktor Instituta za zdravlje i sigurnost hrane prim.dr. Senad Huseinagić i dr. Elma Kuduzović su gostovali u emisiji UzBuđenje na FACE TV uokviru akcije koju su podržali reprezentativci BiH ” podrška slabovidnoj djeci”.

Kao svojevrsnu podršku projektu, naš sugrađanin koji živi i radi u Dubaiju, Zdravko Cvjetković, izradio je sjajnu karikaturu trojice “Zmajeva”, sa sloganom kampanje. 

-Zahvaljujemo se FACE TV na ukazanom medijskom prostoru, što podržava rad u službi javnog zdravlja, rekao je dr. Huseinagić.

Pogledajte 14-minutni snimak gostovanja u kojima predstavnici INZ govorili o ovoj, ali i ostalim aktivnostima. Pogledajte video gostovanja i promotivni spot:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno