Zabava

VIDEO+FOTO: Nova hit komedija “LIKE A BOSS” uskoro u kinu!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Nova hit komedija “LIKE A BOSS” uskoro u kinu! – SVIJET LJEPOTE UBRZO ĆE POSTATI RUŽAN. SALMA HAYEK, ROSE BURNE I TIFFANY HADDISH SU SE POBRINULE DA BUDE I URNEBESAN

Preduhovite i šarmantne Salma Hayek, Rose Burne i Tiffani Haddish natjerat će publiku na smijeh do suza u novoj komediji “K’O ŠEF” (LIKE A BOSS), koja u naše kina stiže u četvrtak 27. februara!

Ako imate najbolju drugaricu cijeli svoj život, imate san i ambicije i imate nekog ko želi da vam šefuje, ovo je film koji nikako ne smijete propustiti! Duhovit, smiješan i zabavan, “K’O ŠEF” oduševit će sve ljubitelje prave komedije i sirove zabave! Moda, kozmetika i bezobrazno dobri fazoni nasmijat će vas, zabaviti ali i na duhovit način podsetiti na prave vrijednosti u životu!

Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći svoju kozmetičku kompaniju, koju su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Clair Lune. Ta ponuda dovest će u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama. Posao u kome se sve vrti oko ljepote, izgleda da postaje ružan.

Trailer filma možete pogledati putem linka:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno