Nogomet Zenica

VIDEO+FOTO: NK Čelik i Carlsberg BH nastavili saradnju i kampanju “Čeliku vrati staru moć i sjaj.Čepove skupi, podršku daj!”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nogometni klub Čelik iz Zenice i njihov generalni sponzor Carlsberg BH ozvaničili su na današnjoj pres-konferenciji drugu akciju prikupljanja čepova u sklopu kampanje “Čeliku vrati staru moć i sjaj – Čepove skupi, podršku daj”.

Kompanija za svaki metalni čep sa bilo kojeg proizvoda, koji se prikupi u “Pan bocu” ispred Stadiona Bilino polje ili u “Pan kutije” postavljene u zeničkim kafićima, klubu donira 0,10 KM.

– Ova saradnja i podrška sigurno će biti ‘vjetar u leđa’ za sve predstojeće susrete našeg kluba, doprinijet će kako boljim rezultatima tako i većim uspjesima našeg kluba – istakao je marketing menadžer zeničkog kluba Maid Redžić.

Klub i kompanija sigurni su kako će njihova saradnja i tokom ove godine biti obostrano uspješna i da će Čelik ispuniti sportski cilj te se, na povratku u elitni razred bh. nogometa, već za narednu sezonu plasirati u Prvu ligu FBiH.

Čelik je jesenji dio sezone u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovine – grupa Centar okončao na prvom mjestu, a izborili su i nastup u 1/8 finala Kupa BiH u okviru kojeg će u nedjelju, 19. februara u 16 sati na Stadionu “Bilino polje” ugostiti bijeljinski Radnik.

Čelik je u subotu u Grazu odigrao prijateljsku utakmicu protiv GAK-a 1902 koja je završila rezultatom 2:2 te je bila i generalna proba za nedjeljni meč.

-Očekivana utakmica je svakako interesantna, pogotovo nakon senzacionalnog izbacivanja Sarajeva u 1/16 finala Kupa BiH te zbog jedne filmske priče i dugog puta koji je naš klub prošao da bi došao do 1/8 finala – kazao je generalni direktor NK Čelik Emir Čerim.

Podsjetio je kako su osvojili Kup ZDK-a te da su kroz pretkola Kupa Federacije BiH ostvarili plasman u Kupa BiH.

-Intreres javnosti je zaista ogroman. Karte se uveliko prodaju, a do sada je za manje od 24 sata aktivne prodaje, prodato 500-600 ulaznica. U slučaju eventualnog prolaska, u februaru nas očekuje još jedna velika utakmica. Naravno, to bi bilo ukoliko prođemo u ¼ finale Kupa BiH – kazao je Čerim.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno