Nogomet

VIDEO+FOTO: NK Čelik demonstrirao silu – ČELIK-PROLETER 6:0!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Čelik se ove sezone takmiči u Ligi Zeničko-dobojskog kantona, a ako se po jutru poznaje dan Zeničani će bez problema izboriti promociju. Nakon što su u prvom kolu pobijedili Novi Šeher s 2:0, zenički crno-crveni su demonstrirali snagu protiv Proletera. Bilo je visokih 6:0. Nakon prvog poluvremena na semaforu Bilinog polja stajao je rezultat 1:0. Strijelac jedinog gola za domaće u prvom dijelu bio je Popović.

U posljednjih 25 minuta domaći igrači su napunili mrežu gostiju. Na 2:0 povisio je Piljug, da bi sve dileme oko pobjednika u 71. minuti riješio Mahmutović. Nova promjena rezultata već dvije minute kasnije. Lopta je nakon pokušaja Čička ulazila u gol, ali je jedan od gostujućih igrača dirao loptu te tako postigao autogol. Ipak, Čičak se uspjeva upisati u strijelce u 78. minuti, a talentovani napadač je u 87. minuti zabio za 6:0 i tako postavio konačan rezultat.

POGLEDAJTE SNIMAK CIJELE UTAKMICE:

U sljedećem kolu Čelik čeka prvo iskušenje van Zenice i gostovanje u Varešu.

sportsport.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno