Nesreće

VIDEO+FOTO: Nesreća na M17 – dvije osobe sa teškim, jedna sa lakim povredama u KBZ

Najmanje tri osobe su prebačene u Kantonalnu bolnicu Zenica, nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila večeras nešto prije osamnaest sati. Sudar automobila se dogodio na magistralnom putu M17 kod Janjića, a pogledajte strahovite posljedice sudara u snimcima i fotografijama koje nam je poslao čitalac.

U Operativnom centru Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona su kazali da se nesreća dogodila oko 17:30 sati te da su učestvovala dva putnička vozila.

– Došlo je do sudara putničkih vozila “polo” i “ford”. Tom prilikom teške povrede su zadobili I. K. (2001.) iz Busovače i Dž. I. (1971.) iz Viteza. Treća osoba J. A. zadobila je lake tjelesne povrede. Povrijeđeni su prevezeni u Kantonalnu bolnicu Zenica. Nakon uviđaja na dionici magistralne ceste Zenica – Lašva saobraćaj je pušten u 19:40 sati – potvrdili su za iz Operativnog centra MUP-a ZDK

 

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem
Tagovi

VIDEO: Zenica – Jutro u “čeličnom gradu”

PRETPLATITE SE NA BOSNIA VIDEO YOUTUBE KANAL KLIKOM NA: