Biznis

VIDEO+FOTO: Načini i mogućnosti saradnje sa austrijskim i njemačkim preduzećima i Program podrške EBRD za mala i srednja preduzeća u BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Načini i mogućnosti saradnje sa austrijskim i njemačkim preduzećima i  Program podrške EBRD za mala i srednja preduzeća u BiH – Savez udruženja/udruga poslodavaca ZDK pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu ZDK organizirao je danas u Zenici Prezentaciju za sve privrednike i obrtnike sa ZDK, kao i za načelnike/gradonačelnike i Službe za privredu općina/gradova ZDK .

Tema je bila „Načini i mogućnosti saradnje sa austrijskim i njemačkim preduzećima i  Program podrške EBRD za mala i srednja preduzeća u BiH“, a skup je održan u zgradi Vlade ZDK.

Cilj prezentacije je da se BiH privrednicima predstavi način na koji mogu da nađu potencijalnog partnera u Austriji i Njemačkoj preko zvaničnih privrednih predstavnika tih država, kao i kakvu pomoć i koje pogodnosti mogu ostvariti preko Evropske banke za obnovu i razvoj.

Pogledajte i poslušajte šta o mogućem investiranju i saradnji kažu predstavnici institucija EBRD-a, Njemačke, Austrije i domaće vlasti i privrednici. POGLEDAJTE VIDEO:

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno