Zabava

Video+foto: Lovac i ledena kraljica u Ekranu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Video+foto: Lovac i ledena kraljica u Ekranu – Veliko nam je zadovoljstvo obavijestiti vas da će film LOVAC I LEDENA KRALJICA (THE HUNTSMAN WINTER’S WAR) biti premijerno prikazan od 21. aprila u BH kinima: Multiplexu Cinema City Sarajevo, Multiplexu Ekran Zenica, Multiplexu Palas Banja Luka, Kinu Kaleidoskop Tuzla, Kinu Kozara Prijedor, Kinu Theatre Busovača, Bioskopu Andrićgrad Višegrad te ostalim bh. mjestima i gradovima putem mobilne kino opreme.

Otkrijte priču koja je bila prije Snježane u filmu „Lovac i ledena kraljica“. Chris Hemsworth i oskarovka Charlize Theron se vraćaju svojim ulogama iz „Snježane i lovca“, a pridružuju im se Emily Blunt i Jessica Chastain.

Kad rat za dominacijom eskalira između ove dvije kraljice, heroj koji će stati između njih bit će Freyin najelitniji lovac, Erik (Hemsworth). Uz pomoć ratnice Sare (Chastain) – jedine žene koja mu je zarobila srce – Erik će morati da pomogne Freyi da uništi svoju sestru, inače će Ravennino zlo vladati vječno.

Ovog proljeća saznajte ko će dobiti rat između dobra i zla u ovoj epskoj akcionoj avanturi „Lovac i ledena kraljica“.

Pogledajte trailer filma:

Una Film



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno