Zločini

VIDEO+FOTO: Javljaju se novi prevareni, ista “ekipa” varala i u Konjicu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kako je Zenicablog sinoć objavio NA OVOM LINKU, zaposleni iz nekoliko prodajnih objekata poput apoteka i benzinskih pumpe, bili su žrtve prevare od strane nepoznate žene, koja je manipulišući novcem kojim je plaćala robu i usluge, uspjevala da najkrupniju novčanicu vrati u novčanik uglavnom sa partnerkom “zapričavajući” radnike.

Nakon objave videa, javilo nam se još nekoliko sugrađana, koji su bili žrtve prevare ili pokušaja istih osoba ili na isti način, a danas smo dobili video iz Konjica, u kojem naš posjetilac Haris kaže da su zaposleni u Zgodić autodijelovima u ovom gradiću također bili žrtve iste prevaratkinje.

-Vidjeli smo vaš članak i shvatili da se radi o istoj osobi. Kod nas je “operirala”  12.decembra prošle godine, a nakon naše radnje, slično je, kako su nam ispričali sugrađani, uradila i u nekoliko apoteka u Konjicu, kazao nam je naš posjetilac iz Konjica.

Pogledajte video:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno