Zenica

VIDEO+FOTO: Interventna spasilačka služba Zenica obradovala mališane JU “Dom-porodica” Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Interventna spasilačka služba Zenica obradovala mališane JU “Dom-porodica” Zenica – Članovi interventne spasilačke službe (ISS) Zenica su tokom dana svojim programom obradovali mališane iz JU “Dom-porodica” Zenica.

ISS Zenica ove godine je imao poseban zadatak – da dovede Djeda Mraza djevojčicama i dječacima na rijeci Bosni. U kostimima Djeda Mraza, članovi ISS Zenica su doplovili u spasilačkom čamcu na obalu rijeke Bosne kod Jalijskog mosta i podijelili radost sa mališanima.

“Organizovali smo se sa SRK “Bosna” kako bi obradovali mališane. Sredstva smo prikupili između sebe. Bio je izazov u ovakvim uslovima doći, ali smo se potrudili da izmamimo osmijeh na lice mališana” rekao je Tarik Džidić iz ISS Zenica.

Direktorica JU “Dom-porodica” Draženka Subašić je istakla da ovakve akcije mnogo predstavljaju djeci.

“Kao što ste vidjeli pričamo divne priče sa svojim prijateljima u Zenici. Vjerovatno imamo jedini čast u BiH da nas posjeti vodeni Djeda Mraz zahvaljujući SRK “Bosna” i Interventnoj spasilačkoj službi Zenica. Hvala im što su, iako vrijeme nije idealno, odlučili da obraduju djecu.”

VIDEO MOŽETE POGLEDATI NA NAŠOJ FACEBOOK STRANICI.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno