Zenica

VIDEO+FOTO: EXTRA SPORTS od danas u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Danas je u TC Džananović u Zenici otvorena druga radnja Extra Sports koncepta. Podovom otvaranja u Extra Sportsu su pripremili nevjerovatne popuste u periodu od 16. do 19.11. od 30% do čak 70% popusta na cjelokupan asortiman.

Nova šoping destinacija će vam omogućiti ekstra šoping po ekstra cijenama!

EXTRA SPORTS je novi maloprodajni lanac sportske obuće, odjeće i opreme prepoznatljiv po povoljnim cijenama, stalnim akcijama i širokim asortimanom artikala najpoznatijih brendova: Nike, adidas, Reebok, Converse, Cocomo, Lotto, Lonsdale, Slazenger, Umbro, Athletic i još mnogo drugih extra brendova. Radnja u Zenici je druga po redu u Bosni i Hercegovini, a očekuje se otvaranje još nekoliko radnji u narednom periodu.

Od sada ćete na jednom mjestu pronaći sve što Vam je potrebno za zadovoljenje sportskih potreba po nevjerovatno niskim cijenama.

Povodom otvaranja, za najbrže kupce pripremljeni su posebni pokloni iznenađenja.

A svi ostali dobijaju poklon vaučer sa 20% popusta na sav asortiman koji će moći da iskoriste u Extra Sports radnji u Zenici u narednom periodu.

Idealna je prilika da se pripremite za zimu, jer su cijene zimskog asortimana snižene od 30% do 70%. Tokom naredna 4 dana očekuju vas:

Cipele od 41 KM

Zimske jakne od 42 KM

Čizme od 52 KM

Od 16. do 19.11. očekuje vas 4 dana nevjerovatnih popusta, ekstra ponude, specijalnih akcija i posebnih iznenađenja!

Ne propustite četverodnevne extra popuste!

DOBRO DOŠLI U EXTRA SPORTS u TC DŽANANOVIĆ!

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno