Zabava Zenica

VIDEO+FOTO: Dženan Lončarević tokom dvije noći pjevao za 1.500 žena u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Regionalna zvijezda Dženan Lončarević večeras je drugu noć zaredom pjevao pred više od 700 žena u Banket salonu Hotela Zenica i time zaključio dvodnevni koncert u Zenici.

Spektakl osmomartovske noći ponovljen je u četvrtak navečer kada je Dženan Lončarević sa svojim bendom pjevao pred više od 700 žena, a sve u sklopu osmomartovskog koncerta te time drugu noć zaredom oduševio sve ukupno oko 1.500 Zeničanki.

Svoj višesatni koncert otvorio je najpopularnijim hitovima koji su svima poznati, a tokom večeri pjevao je i pjesme drugih izvođača.

U ranije intervjuu za Klix.ba je kazao kako mu je oduvijek bila čast i zadovoljstvo pjevati pred zeničkom publikom iako se nikada nisu družili na nekim većim koncertama u sklopu turneja.

Večerašnje oduševljenje, atmosfera i reakcija publike koja je uglas pjevala sa Dženanom najpoznatije bh. i regionalne hitove je potvrda da je ovaj grad željan dobrog provoda i dobre pop muzike.

U prilogu pogledajte fotografije i videozapis s druge koncertne večeri Dženana Lončarevića.

Autor: E.Mehić/klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno