Zabava

VIDEO+FOTO: dvosatni koncert Sergeja Ćetkovića u BNP-u

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: dvosatni koncert Sergeja Ćetkovića u BNP-u – Sergej Ćetković je, uokviru svoje mini turneje po BiH, nakon koncerta u Tuzli nastupio sa pratećim bendom u Bosanskom narodnom pozorištu u Zenici. Publici je više od dva sata pjevao svoje najveće hitove, ali i dobro zabavljao  publiku, u sjajnoj interakciji.

Nije naodmet reći da su ulaznice za ovaj koncert “planule” u nekoliko dana prodaje, i to prije mjesec dana. Treći koncert u nizu Ćetković će održati u subotu uvečer u Sarajevu, a sve u organizaciji vrlo agilne tuzlanske agencije Zeus.

Popularni crnogorski pjevač koncert je otvorio pjesmom “Moj svijet”, a izveo je, između ostalih, i hitove “Pogledi u tami”, “Nek te ljubav dočeka”, “Još volim te”, te na kraju sa bendom i publikom u glas izveo još numere na bis, “Znaj da moja si”, “Pola moga svijeta” i “Nek te ljubav dočeka”.

After party je održan u “Carpe Diemu” , u organizaciji pokrovitelja koncerta Admiral Electronic Casino i ovog popularnog zeničkog okupljališta, a na njemu su mnogobrojni gosti sa koncerta, ali i drugi znatiželjnici, nastavili druženje sa Sergejom i njegovim bendom.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno