Nesreće

VIDEO+FOTO: Dvije osobe poginule u stravičnoj nesreći kod Bihaća, Zeničanin poginuo, supruga u kritičnom stanju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na magistralnom putu M5 Bihać – Bosanski Petrovac, desila se teška saobraćajna nesreća. Iz Ministarstva unutrašnjih poslova potvrđeno nam je da su dva lica smrtno stradala u direktnom sudaru automobila bh. i državljana Kuvajta, dok su tri osobe teško povrijeđene i hospitalizirane u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Kolege s terena javili su nam da je počeo uviđaj od strane službenih lica iz policije o okolnostima ove tragične nesreće, a o uzrocima više informacija donosimo kasnije i u narednim informativnim emisijama. Nezvanično saznajemo da su očevici ispričali da je Kuvajćanin preticao te da je udario u vozilo Zeničanina.  Tom prilikom Zeničanin je smrtno stradao dok je njegova supruga teško povrijeđena i ljekari joj se bore za život. U narednim satima više informacija iz USK.

Foto: Krajina.ba/video: RTV USK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno