Zenica

VIDEO+FOTO: dr. Muharem Adilović – dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici

VIDEO+FOTO: dr. Muharem Adilović – dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici- Danas je u prostorijama Muzeja Grada Zenica treća u nizu dijaloških emisija pod nazivom “Bošnjački dijalozi”, a u organizaciji Bošnjačke zajednice kulture “Preporod”, Gradsko društvo Zenica. Nizom ovih emisija predstaviti ćemo eminentna imena kulturne, akademske i političke scene, a sve s ciljem očuvanja i promocije bošnjačke kulture i tradicije, očuvanja identiteta našeg grada Zenice i naše nam domovine, Bosne i Hercegovine.
Aktivno učešće u snimanju emisije imaju i mladi naše akademske zajednice, jer vjerujemo da su u Zenici kao univerzitetskom centru srednje Bosne upravo oni promjena i nada u bolje sutra.
Treći gost preporodovih “Bošnjačkih dijaloga” bio je professor doktor Muharem Adilović dekan Islamskog pedagoškog fakulteta u Zenici.
O čemu su to razgovarali profesor doktor Muharem Adilović  i mladi iz Zenice uskoro pogledajte u trećoj emisiji “Bošnjački dijalozi”. Ovom prilikom upućujemo zahvalnost našem trećem gostu, s kojim smo otvorili naš ciklus emisija I u mjesecu ramazanu. Cijenjene građane Zenice kao i šire pozivamo da prate novi projekat i svojim dobronamjernim sugestijama budu faktor razvoja nove ideje BZK “Preporod” u Zenici.
Koristimo priliku da svim vjernicima islamske vjeroispovijesti koji poste mjesec ramazan, želimo da ga isposte u zdravlju sa svojim najmilijim I u krugu svojih porodica, rodbine I prijatelja., poručuju iz BZK “Preporod” Zenica
Napomena: Emisija je snimljena uz poštivanje svih epidemioloških mjera.
Bilal Isaković (IMLTV)

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem