Zenica

VIDEO+FOTO: “Dan dječije radosti”- Djeda Mrazovi se spustili sa desetospratne zgrade i obradovali mališane

Podijeli ovu vijest:

Danas je u Zenici ispred ugostiteljskog objekta “Krčma BP” održana zabava pod nazivom “Dan dječije radosti” koja je bila posvećena djeci i odraslima s posebnim potrebama, romskoj i djeci iz socijalno ugroženih porodica, djeci koja boluju od dijabetesa i djeci sa psihofizičkim poteškoćama.

– Navedeni događaj koji je humanitarnog karaktera organizovali smo u suradnji s našim prijateljima i poslovnim partnerima u plemenitoj namjeri da nijedno zeničko dijete ne ostane uskraćeno za svoj novogodišnji paketić, kao ni poruku ljubavi da u ovim blagdanskim danima dobri ljudi misle na njega i žele da se osjeća sretno. Osim podjele paketića od strane Djeda Mraza i fotografisanja ponaosob sa svakim djetetom ispred velike jelke, potrudili smo se osmisliti zanimljiv zabavni program, u okviru kojeg je uz pjesmu i gitaru naše mališane zabavio poznati zenički kantautor dječijih pjesama Zlatan Alispahić Zlaja, zajedno sa Amelom Gađunom. Zapjevao i dječak Tarik Hrustić, izjavili su za braća Ivan i Andrija Petrović, organizatori zabave.

Puno doživljaj ovoj zabavi su dali i animatori i klovnovi koji su zabavljali djecu uz muziku, a spuštanje sa desetog sprata zgrade ekipe Djeda Mraza je bio pravi doživljaj za mališane i goste.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno