fbpx
Biznis

VIDEO+FOTO: Bliži se otvaranje Carpe Diem boutique Hotela i restorana

VIDEO+FOTO: Bliži se otvaranje Carpe Diem boutique Hotela i restorana – Ekskluzivne fotografije: Bliži se otvaranje Carpe Diem boutique Hotela i restorana – privode se kraju višemjesečni radovi i priprema za otvaranje prvog zeničkog “Butik” (boutique) hotela, “Carpe Diem”, u Školskoj ulici.  Svaka od deset luksuzno opremljenih soba je zasebno tematski dizajnirana i opremljena, što je i karakteristika ovog tipa hotela.

Istovremeno će biti otvoren i restoran visoke klase, koji će, sa hotelom na spratu i postojećim caffe-barom u prizemlju objekta u Školskoj činiti jednu cjelinu na oko 1.140 kvadratnih metara luksuzno opremljenog prostora. Vlasnik i investitor Eldin Vrače kaže da će investicija vrijedna više od 900.000 KM biti svečano otvorena sredinom februara, jer menadžment želi prvo da adekvatno pripremi i osposobi za rad dvadesetak već primljenih zaposlenih.

Zenicablog vam donosi ekskluzivne fotografije ambijenta u restoranu i hotelu, nekoliko dana prije nego sve pripreme budu finalizirane.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem