Zabava

VIDEO+FOTO: „Bingo časti, Enis se folira“ – Ko će osvojiti finale u Zenici?

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dario iz Banjaluke možda nije znao četiri osnovna sastojka tufahije, ali je zahvaljujući timskom radu i snalažljivosti zajedno sa suprugom Tatjanom osvojio glavnu nagradu u prvoj emisiji dugo iščekivanog TV show-a „Bingo časti, Enis se folira“. Već u narednoj emisiji koja se emituje u subotu 18.11. na programu Nove televizije, svoje znanje, vještine i timski rad pokazat će takmičari iz Zenice.

I ovaj put, domaćin show-a je sjajni bosanskohercegovački glumac Enis Bešlagić koji će u opuštenoj i ugodnoj atmosferi ugostiti tri fantastične ekipe pred kojima su atraktivne i zanimljive igre, neke već viđene ali i neke sasvim nove. Naime, u Bingovom odjelu za izazove, pored Trke kolica i Kviza znanja, takmičare očekuju potpuno novi zadaci, a samo one ekipe koje budu vješte sa rekvizitima i dovoljno spretne sa lopticama prolaze dalje.

Podsjećamo, prvoplasirani tim očekuje nagrada vrijednosti od čak 5.000 KM, drugoplasirani osvajaju 1.000 KM, dok je za treće mjesto namijenjen dobitak od 500 KM.

Da biste saznali kako su se Zeničanke i Zeničani pokazali u igrama i ko je na kraju bio najsretniji,  dovoljno je da se u subotu udobno smjestite ispred malih ekrana i pogledate TV show „Bingo časti, Enis se folira“ koji počinje u 19.15 sati na programu Nove televizije.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno