Nogomet

VIDEO+FOTO: BH Fanaticosi priredili vatrenu atmosferu, zapalili mnogo pirotehnike uz jaku policijsku pratnju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najvatreniji navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine BH Fanaticosi, kao i inače, priredili su sjajnu atmosferu u korteu prije utakmice s Islandom, koja se večeras igra na stadionu Bilino Polje.

Zenički stadion Bilino Polje domaćin je izuzetno važne utakmice u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine, a duel protiv Islanda će biti i jedan od direktnih okršaja za drugo mjesto u grupi pa ne čudi veliki interes navijača.

Kao i uvijek, raspoloženi BH Fanaticosi su u korteu krenuli prema stadionu Bilino Polje te s gromoglasnom pjesmom i u sjajnoj atmosferi najavili duel na zeničkom stadionu.

Zmajevi će večeras imati veliku podršku BH Fanaticosa, a oni su uz veliku policijsku pratnju te uvijek prepoznatljivu pjesmu i mnoštvo pirotehnike prošli ulicama Zenice prema Bilinom Polju, a kada su došli među navijačku masu, ostali fanovi su ih pozdravili aplauzom.

Susret se igra od 20:45 na Bilinom Polju, a sudit će ga litvanski arbitar Donatas Rumsas.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videoprilogu i galerijama Klixa i N1.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno