Nogomet Zenica

VIDEO+FOTO: BH Fanaticosi priredili nevjerovatnu atmosferu, most se “zatresao”, pjesme odjekuju Zenicom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Najvatreniji navijači nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine BH Fanaticosi priredili su sjajnu atmosferu u korteu prije utakmice sa Crnom Gorom.

Bilino Polje domaćin je velike utakmice u petom kolu Lige nacija između BiH i Crne Gore. To je direktan okršaj za prvo mjesto u grupi pa ne čudi veliki interes navijača oba tima.

Danas su se navijači odlično zabavili i zajedno pružali podršku svojim selekcijama, a nakon toga u korteu su krenuli na stadion Bilino Polje.

Prvo su vatrenu atmosferu priredili pripadnici navijačke grupe Ljuti Krajišnici, koji su spominjali ime Izeta Nanića, a onda je uslijedio korteo BH Fanaticosa.

Uz baklje i pirotehnički šou, pjesma BH Fanaticosa odjekivala je Zenicom. Tokom navijanja BH Fanaticosa most u Zenici doslovno je “poskakivao” zajedno s navijačima. Nadamo se istoj atmosferi i tokom svih 90 minuta utakmice.

Susret se igra od 20:45 na Bilinom Polju, a sudit će ga slavni poljski sudija Szymon Marciniak.

Autor: klix.baStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno