Zenica

VIDEO+FOTO: Ambasadorica Indonezije u Vladi ZDK i na UNZE

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Ambasadorica Indonezije u Vladi ZDK i na UNZE – Danas je Zeničko-dobojski kanton posjetila amabsadorica Republike Indonezije NJ.E. Amelia Achmad Yani sa saradnicima i sastala se sa Miralemom Galijaševićem, premijerom Zeničko-dobojskog kantona.

Premijer se zahvalio na posjeti i podršci Zeničko-dobojskom kantonu i informisao Nj.E. o aktuelnoj ekonomskoj, privrednoj i političkoj situaciji u Zeničko-dobojskom kantonu.

Nj.E ambasadorica Amelia Achmad Yani je pozvala Vladu Zeničko-dobojskog kantona da učestvuje na predstojećem Biznis forumu u Sarajevu kao i na ostavrivanje sardnje u oblasti rudarstva, proizvodnji električne energije te razmjeni studenata.

Ambasadorica Republike Indonezije je posjetila i Univerzitet u Zenici.

Nj.E. gđa Amelia Achmad Yani i saradnik Febry Elsafrino sastali su se sa prof.dr.sc. Damirom Kukićem, rektorom Univerziteta u Zenici, a nakon toga ambasadorica je održala predavanje studentima na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici na temu “Forward looking Indonesia Development in Economic, Culture and Tourism”.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno