Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: Ajna Čunjalo iz Plesnog kluba Iskre se kvalifikovala na Svjetsko prvenstvo u Milano

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO+FOTO: Ajna Čunjalo iz Plesnog kluba Iskre se kvalifikovala na Svjetsko prvenstvo u Milano – Članice plesnog kluba Iskre Zenica  su učestvovale na Evropskom plesnom prvenstvu u Zagrebu, te se kvalifikovali na Svjetsko prvenstvo, koje će biti održano u Milanu (Italija).

– Iz Zagreba smo se vratili sa jednim zlatom i tri srebra. Članica našeg kluba Ajna Čunjalo se kvalifikovala na Svjetsko prvenstvo u Milano sa osvojenim drugim mjestom u hip hop solo senior kategoriji. Lena Zeljko je osvojila drugo mjesto u kategoriji hip hop solo djeca I. Jasmina Muračević je osvojila treće mjesto u kategoriji hip hop solo djeca I. Tajra Šahbazović je osvojila četvrto mjesto u kategoriji hip hop solo djeca II.  Prvo mjesto je zauzela i ekipa u hip hop show formacija djeca II kategoriji. Drugo mjesto su zauzele najmlađe Iskrice u kategoriji hip hop grupa djeca I. Četvro mjesto su zauzeli seniori u hip hop grupa kategoriji. Svi članovi našeg kluba su dali sve od sebe da na Evropskom prvenstvu pokažu kako to rade djeca iz BiH. Naša Ajna ide u Milano, predstavljati će naš grad i našu državu najbolje što može, kaže Belma Sarvan.

Plesni klub Iskre je dio svjetske plesne organizacije WADF i to je još jedna stepenica ka uspjehu naših Zeničanki i Zeničana. Podržite njihov rad i pratite naše zeničke plesače i budite im podrška.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno