Ostali sportovi

VIDEO+FOTO: Ahmed Krnjić novom pobjedom zadržao pojas evropskog prvaka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Evropski šampion, bh. kikbokser Ahmed Krnjić večeras je imao još jednu, žestoku, adrenalinsku borbu u SENSHI ringu pod zastavom Bosne i Hercegovine, odbranivši evropski tron, ovaj put u bugarskoj Varni.

Međunarodna borbena gala večer održana je večeras u Palati kulture i sporta u bugarskoj Varni, a na turniru su učestvovali profesionalni borci iz 17 zemalja.

Ahmed Krnjić se pokazao do sada kao nepobjediv u kikboksu, a nedavni debitantni nastup u boksu dokazao je njegovu spremnost i na drugim poljima.

Bosanskohercegovački borac Ahmed Krnjić ove je u nedostatku mečeva unutar ONE-a nedavno odradio boksački debi na Universum Boxing Night 10 priredbi. Protivnik mu je bio turski bokser Sinan Ozsahin, a pobijedio je jednoglasnom odlukom sudaca.

U kikboksu prvak WAKO Pra K-1 i Senshi prvak Evrope debitirao je u boksu i pobijedio u njemačkom Kelnu.

Večeras je u finalnoj 95+ kategoriji prema KWU Full Contact pravilima u meču u bugarskoj Varni pobjedio Florina Ivanoaiea iz Rumunije, jednoglasnom odlukom sudija.

Posljednji meč večeri je onaj u kojem je nastupio naš šampion pogledajte u snimku cjelovečernjeg programa “premotavanjem” na 4.24.00 NA OVOM LINKU



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Tagovi

Zadnje objavljeno