Zabava

VIDEO+FOTO: Adisa Zvekić – Diamusk je objavila singl “Freedom”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
VIDEO+FOTO: Adisa Zvekić – Diamusk je objavila prvi singl “Freedom” s nadolazećeg albuma koji je u fazi finalizacije i trebao bi ugledati svjetlo dana najkasnije do jeseni ove godine.
“Freedom” (kako će se ustvari zvati i sam album sa deset novih pjesama)  je objavljen bez oficijelnog izdavača, pod labelom “Diamusk”, dostupan je na svim digitalnim streaming servisima, kao i na Youtube kanalu. Za vokale i tekst, naravno, zadužena je Adisa, mix & mastering je radio Đani Pervan, trubu svira Hallvard Lyssand, dok produkciju potpisuje Adisin muž Aldin Hasanović.
Cover art za singl i album je uradio Indir Merdanović. Nakon prošlogodišnjeg albuma “Wadada”, ovo je drugi solo album od Diamusk i ukupno sedmo studijsko izdanje. Na novom albumu će biti par iznenađenja… 🙂  Diamusk “crew” je također snimio traku “Plamen” koja će se pojaviti na kompilaciji “World Wide Riddim” austrijskog “House of Riddim”, gdje će se naći zajedno sa preko 20 artista iz cijelog svijeta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno