Ljudi

VIDEO: Zenički ulični pjevač Mustafa Hrustić oženio se preko facebooka

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Poznati ulični pjevač Mustafa Hrustić iz Zenice nakon što je završio posao na bazenima oženio se sa Dženitom Osmanović iz Zavidovića.

Žive u Dženitinoj kući koja još nije upotpunosti dovršena sa još troje djece.

Mustafa je prihvatio Dženitinu djecu i kako ona izjavi gleda ih kao svoje. Mustafi prolazi vrijeme boreći se za koru kruha.

Skuplja sekundarne sirovine a počesto i zapjeva pa i tu zaradi po neku marku. Nažalost zvučnik je “crko” pa mu je ostao samo mikrofon. Teško žive ali ne žale se.

Jednostavno zajedno se bore da prežive i djecu podignu. Kada sam pitao Dženitu kako preživljavaju izjavila je:”Ja prosim, Mustafa pjeva i tako radimo i nešto zaradimo.Posjetili smo Mustafu i njegovu novu suprugu u Rupinom dolu kod Zavidovićima koji su se upoznali preko facebooka pa pogledajte što smo zabilježili.

Mustafa Hrustić je inače poznat po svojoj priči i druženju sa Marijom Šerifović, koja mu je tom prilikom i pomogla. Više u videoprilogu Srećka Stipovića:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno