Zenica

VIDEO: Zeničani o 2021. godini- Ova je bilo ludilo, ludilo zbog političara

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Godinu na izmaku Zeničanima je, kao i drugim građanima Bosne i Hercegovine, obilježila pandemija koronavirusa te sve posljedice proistakle iz nje, a u anketi za Klix.ba su podijeljenih mišljenja da naredna godina može biti bolja.

Životi Zeničana sudeći po izjavama anketiranih nisu bili toliko uzbudljivi u godini na izmaku, dok su jedni sebe ostvarili na ličnim planovima drugi ipak nisu imali ništa značajno po čemu bi pamtili 2021. godinu.

Pandemija koronavirusa, politička situacija u Zenici, ali i Bosni i Hercegovini te lični ciljevi su samo neki od odgovora koje su nam dali građani Zenice.

Zeničanka koja je govorila za Klix.ba je kazala da joj je odlazak u Tursku obilježio ovu godinu te da od naredne godine ne očekuje ništa posebno. S druge strane stariji Zeničanin očekuje da 2022. godina bude bolja.

“Prošla je bila ludilo, ludilo zbog političara”, kazao je Zeničanin.

Mlađi njihov sugrađanin je rekao da ja ova godina ipak bila blaža u pogledu pandemije, da su se građani BiH donekle bar vratili normalnom životu te da u 2022. godini očekuje da svi budu sretni i nasmijani te da dođe do jenjavanja pandemije.

Ipak, neki smatraju da su ljudi prihvatanjem vakcine otišli od Boga.

Pandemija je posebno pogodila i trgovce koji su se doveli skoro do bankrota s obzirom da nisu imali kome plasirati svoje proizvode, a nisu toliko optimističnog gledišta ni za narednu godinu.

Autor: E.Mehić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno