Zenica

VIDEO: “Zastavom za domovinu” spot BZK Preporod Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BZK „Preporod“ GD Zenica Vam s ponosom predstavlja spot „ZASTAVOM ZA DOMOVINU“ prilikom čijeg nastajanja su veliki doprinos dali predstavnici akademskog, kulturnog, vjerskog, političkog i drugih segmenata društvenog života u gradu Zenici, na čemu smo im neizmjerno zahvalni.

Spot ima za cilj da pozove sve domoljube da isticanjem zastave naše Domovine na jedinstven način obilježe 25. novembar – Dan državnosti Bosne i Hercegovine, te da i tako iskažemo ljubav i poštovanje prema našoj rodnoj grudi.

Naglašavamo da je isticanje bilo koje zastave Bosne i Hercegovine od sticanja njene nezavisnosti do danas (Republike Bosne i Hercegovine ili Bosne i Hercegovine) identičan čin patriotizma, vrijedan pažnje.

Stoga, pozivamo sve građane da 25. novembra istaknu zastave na svojim stambenim objektima (stanovima, kućama i sl.), i iskažu ljubav prema jednoj i jedinoj Domovini, Bosni i Hercegovini, ljubav koja nema alternativu.

Budimo ponosni na našu Bosnu i Hercegovinu, nesalomivu zemlju vjekovnih različitosti!

BK Preporod Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno