Zabava

VIDEO: YT/Iskra- Poslušajte duet Halida Bešlića i Indire

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: YT/Iskra- Poslušajte duet Halida Bešlića i Indire- Bivša pjevačica Colonije Indira i Halid Bešlić objavili su duet i spot za pjesmu ‘’Iskra’’ koju su predstavili na CMC festivalu u Vodicama. Za samo nekoliko sati pjesma je postala hit na društvenim mrežama.

‘’Poruka pjesme je jako lijepa. Onako lirski vas zagrli I uvjeri da uvijek postoji sretan kraj, ima nade…Pjesma mi puno znači, to je duet s mojim bratom po glazbi Halidom koji sam baš dugo priželjkivala’’, rekla je Indira.

Tekst pjesme potpisuju Indira i Branimir Mihaljević koji je skladao glazbu i raspisao aranžman.

Halid i Indira opisali su svoju pjesmu kao ‘pjesmu bez koje nema derneka’, a pravi dernek publici će prirediti Bešlić 1. srpnja na stadionu Babovac u Ljubuškom.

Ulaznice su u prodaji online preko sustava kupikartu.ba, u caffe baru Bell Ami (Ljubuški), Pivnici (Međugorje), caffe baru Grand (Posušje) i na info pultu Mepas Mall-a (Mostar).

U prodaju je pušten I ograničeni kontingent eary bird ulaznica po cijeni od 20 KM za Fun pit zonu.

Legendarni Halid Bešlić prvi će započeti sezonu velikih koncerata u Bosni I Hercegovini nakon početka pandemije koronavirusa. Koncert će započeti u 20:30 sati, a kao predgrupa nastupit će mostarski bend Sinergija.

Zlatni sponzor koncerta je Hercegovačko pivo, a sve detaljnije informacije o koncertu mogu se pratiti na društvenim mrežama agencije Primera.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno