Zabava

VIDEO: Uzbudljivi triler “Pročišćenje zauvijek” od sutra u kinima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

VIDEO: Uzbudljivi triler “Pročišćenje zauvijek” od sutra u kinima- Zadovoljstvo mi je da vas obavijestim da akcioni triler “PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK” (THE FOREVER PURGE) stiže u naša kina od četvrtka, 1. jula.

O FILMU: Ovog ljeta sva pravila se krše jer sekta pljačkaša odlučuje da se godišnje Pročišćenje ne zaustavlja u zoru i da se nikada ne završi u filmu PROČIŠĆENJE ZAUVIJEK.

Iskočivši iz rekordno uspješnog uspjeha Prvog Pročišćenja 2018. godine, Blumehouseova zloglasna teroristička franšiza baca se na inovativnu novu teritoriju, jer članovi podzemnog pokreta, koji više nisu zadovoljni jednogodišnjom noći anarhije i ubistava, odlučuju da preuzmu Ameriku neprekidnom kampanjom haosa i masakra. Niko nije bezbjedan.

Adela i njen suprug Huan žive u Teksasu, gdje Huan radi na ranču kao pomoćnik za bogatu porodicu Taker. Huan impresionira patrijarha Takera, Kalaba, ali to podgrijava bjes i ljubomoru Kalebovog sina Dilana.

Jutro nakon Pročišćenja, maskirana banda ubica napada porodicu Taker – uključujući Dilanovu suprugu i njegovu sestru, prisiljavajući obje porodice da se udruže i bore se dok se zemlja spiralno uvlači u haos i Sjedinjene Države počinju da se raspadaju oko njih.

Trailer filma možete pogledati ovdje:



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno