Biznis

Video: USKORO u Zenici – Orient Express

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Orijentalni fast food ”ORIENT EXPRESS” – Šta je prvo na što ljudi pomisle kada čuju da se u uskoro u Zenici otvara orijentalni fast food ”ORIENT EXPRESS”? Vjerovatno pomisle na doner. Međutim,”ORIENT-EXPRESS” pored donera spravljenog od najkvalitetnijeg mesa po originalnoj njemačkoj recepturi nudi mnogo više od toga!

To je restoran brze hrane koji je jedinstven fenomen na ovim prostorima, prije svega zato što ne nudi samo turske specijalitete, nego i specijalitete s Bliskog Istoka, zatim specijalitete sa Srednjeg Istoka, te specijalitete s Dalekog Istoka. Drugim riječima, nudi egzotične okuse Orijenta. Na meniju su turska jela, arapska jela, pakistanska i indijska jela pripravljena u wok tavi, te neki korejski specijaliteti.
Ono što se izdvaja kao specijalitete kuće su arapski kebab i hrskava korejska piletina.
Zasigurno je da će vješto spravljeni recepti s najzdravijim začinima Orijenta koji svojim okusom pozivaju na ponovno druženje, te sve goste učiniti zadovoljnima. Ovim će se zenička gastronomska ponuda obogatiti jedinstvenim specijalitetima sa Istoka.
Adresa: Muhameda Seida Serdarevića br. 1.

10866203 1594691777471864 9041144727030902499 o

 

Spremite se za ORIJENTALNU KUHINJU 😉

Posted by Orient Express on 14. Maj 2015



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno